rené solucions per a una llar saludable i eficient.

No hi ha productes a la cistella.

10 anys des de la reforma “Bio”

Al juliol de 2009, René començava les obres de reforma integral sota paràmetres de BIOconstrucció   a la botiga del Passeig Lluís Companys 13 de Barcelona. Un any abans, al llarg de l’estiu del 2008, començava la planificació de les obres. Ja han passat 10 anys!

Molts no ens coneixíeu aleshores. La tenda dividida en dues plantes ocupava també el que avui anomanem l’ Espai René. Si voleu fer-vos una idea de com era antigament l’ Espai René hem adjuntat una foto. El canvi és radical! Antigament la planta principal es dedicava a l’exposició de gran electrodomèstic de línia blanca (neveres, rentadores, rentavaixelles, etc.) Actualment és un espai annex on realitzem totes les nostres activitats de cuina i llar eficient i saludable.

La reforma integral sota paràmetres de BIOconstrucció , va ser responsabilitat de l’arquitecta i Màster de Bioconstrucció pel IEB (Institut Español del Baubiologie) Silvia Ferrer-Dalmau. Actualment Silvia gestiona l’ Espai René, organitzant les activitats i els assessorament en Salut de la Llar.

Al 2008, la nostra vida personal estava produint un gir de 180º respecte al consum responsable i pensem que aquest consum havia d’incloure els electrodomèstics que nosaltres veníem, i també com i on els veníem. Vam decidir començar per la tenda que necessitava un rentat de cara després de més de 40 anys sense reformar-se i des de llavors, el viatge cap a un consum responsable continua.

Si voleu més detalls sobre la reforma us deixem dos enllaços publicats en la revista GEA (Associació  d’Estudis Geobiológics). . El primer dedicat a la primera fase de la reforma, la planta baixa, i el segon dedicat a la reforma del pis principal (publicats exclusivament en castellà):

10-años-de-reforma-bio-post