rené soluciones para un hogar saludable y eficiente.

No hay productos en el carrito.

L’Aula Ambiental de Les Corts, ens visita!

Visita Aula Ambiental Les Corts a  RenéEl dimecres 7 de novembre, ens va visitar un grup de persones provinents del barri de Les Corts. Formaven part del grup que el dia anterior va participar en la xerrada sobre Ciutats-Edificis i Bioconstrucció que la nostra col.laboradora Silvia Ferrer-Dalmau va impartir juntament amb Iciar Sen, arquitectes i integrants del grup Bioarquitectura Mediterránea.

Aquesta activitat estava organitzada per l’Aula Ambiental del Centre Civic Can Deu de les Corts que desenvolupa i programa cada trimestre activitats enfocades a divulgar aspectes ambientals.  Aprofitant que l’any 2012 es l’any de la Bioconstrucció, Eficiencia i Sostenibilitat, van organitzaruna conferencia, la visita al nostre espai de la botiga  i la visualització d’un documental molt interessant: La Tierra Asoma.

La visita a la nostre botiga com ja hem fet altres vegades consta de 3 parts. Parlem des de la plaça per fer una introducció general, després passem per l’interior de la planta baixa del local per acabar a l’espai del principal.

Sempre és un plaer divulgar no solament l’eficiència energètica dels aparells si no d’altres aspectes que influeixen en aspectes medioambientals que intervenen en la comercialització d’electrodomèsctics. En aquesta cas la botiga en si mateixa!

Visita Aula Ambiental Les Corts a René

 

Abrir Whatsapp
Whatsapp
¡Hola! ¿Podemos ayudarte?