rené soluciones para un hogar saludable y eficiente.

No hay productos en el carrito.

Resum del viatge als proveidors europeus

Aquest estiu com ja us vam notificar vam realitzar un viatge per Europa per conèixer més de prop els nostres proveïdors. Vam realitzar un total de 4.877 km al llarg de 28 dies. Les emissions de CO2 les hem compensat plantant 3 arbres amb responsarbolidad. El viatge el vam fer amb la nostre furgoneta i d’alguna manera volíem compensar els 731,55 Kg de CO2 de transport.

plànol google maps amb la ruta del viatge pels proveïdors europeus

Vam iniciar el viatge visitant l’empresa Kuhn Rikon a Suïssa (fabricants de les olles HotPan). Al mateix país vam aprofitar de visitar un possible proveïdor de batedores Bamix. Vam creuar la frontera cap a Alemania i a la part del Sud vam visitar Liebherr mentre que a l’altre extrem, ja molt a prop de Belgica vam visitar Miele. En aquestes dues empreses vam poder seguir la fabricació de productes de línea blanca (rentadores, neveres, secadores…) Un cop a Bèlgica vam visitar les instal.lacions comercials de les paelles sense teflon, GreenPan, doncs la fàbricació és fa a la Xina. Per últim ja tornant cap a casa visitàrem la fàbrica de Le Creuset, coneguda per les seves olles de ferro color taronja.

Anirem fent una explicació més detallada de cada una d’aquestes visites en properes entrades del blog. Cada visita va ser diferent però vam aprendre molt dels detalls de fabricació de tots els productes. Una informació molt valuosa per transmetre-us.

A continuació podeu fullejar el document que vam elaborar per agrair a tots els proveïdors la seva hospitalitat.

[Fancy_Facebook_Comments]
Abrir Whatsapp
Whatsapp
¡Hola! ¿Podemos ayudarte?