rené soluciones para un hogar saludable y eficiente.

No hay productos en el carrito.

Visita Bamix (Suïssa)

Seu Bamix a Mettlen (Suïssa)El 23 d’Agost un cop finalitzada la visita a l’empresa Khun Rikon vam continuar el nostre viatge cap a Ochsenhausen (Alemnya) on l’empresa Liebherr fabrica els seus frigorífics.

De camí vam passar per un altre petit poblet suïss, Mettlen, on per sorpresa, vam descobrir la seu de l’empresa Bamix, fabricant de batedores.

Ja coneixíem els seus productes i ja havíem pensat de contactar amb ells per no ens pensàvem pas que ens ho trobaríem tan fàcil.

Vam aturar-nos amb la gran sort que el comercial acabava d’aterrar d’un viatge i va poder ensenyar-nos la fàbrica sencera. Evidentment no vam poder fer cap foto al seu interior.

seu de Bamix a Mettlen Suïssa Com la visita anterior vam fer una vista ràpida de l’historia de l’empresa, que neix amb la creació de la patent en 1950. Les histories son molt interessant però a nosaltres d’aquest viatge ens ha sorprès l’alta qualitat dels productes que hem vist fabricats.

En aquest cas parlem de batedores de gran qualitat que son per a tota la vida. La principal característica és el motor que és de corrent alterna, la seva potencia es variable en funció de la resistència de l’aliment per això no s’escalfa com passa amb els que estem acostumats a utilitzar. Per altre banda el rendiment del motor és molt superior.

Com generalment el que es trenca son peces secundaries, no el motor, Bamix té recanvis de totes les peces amb això garanteix la durabilitat del producte. Això ens va agradar molt per que ja sabeu el complicat que és avui en dia reparar petits electrodomèstics.

El control de qualitat és molt alt i per controlar tot el procés utilitzen un 95% de matèries primeres suïsses, a excepció del fil de coure.

Les mesures de seguretat i salut vers els empleats van poder verificar que és alta. Com exemple.vam verificar que a tots els llocs on es realitzaven soldadures hi havia uns aspiradors dels vapors tòxics.

Vam iniciar el primer contacte amb Bamix durant la nostre visita que molt amigablement van atendre. Ara estem encara a l’espera de veure la viabilitat de introduir aquest producte al nostre mercat i d’aquí a la nostre botiga.

Batedores Bamix

 

[Fancy_Facebook_Comments]
Abrir Whatsapp
Whatsapp
¡Hola! ¿Podemos ayudarte?