rené soluciones para un hogar saludable y eficiente.

No hay productos en el carrito.

Visita GreenPan (Bèlgica)

rené visita GreenPanLa visita a GreenPan va ser una mica diferent a la resta de visites anteriors. Com la fàbrica està a la Xina no vam poder seguir la producció de les paelles. Solament vam conèixer la seu d’oficines a Drongen, Bèlgica.

El dilluns, dia 5 de setembre, després de passar un cap de setmana molt agradable a Amberes i els voltants, incloent un bany a 17º a la costa Atlàntica, vam conèixer la seu de les paelles GreenPan.

Una oficina molt moderna on ens sorprengué la mitjana d’edat del personal: una oficina molt, molt jove. L’empresa va començar la seva trajectòria al 2007. Una empresa jove que ha crescut ràpid. Actualment distribueixen a 80 païssos.

 

reunión con Green PanMés que una visita va ser una reunió per  intercanviar informacions, dubtes i opinions a l’espai de show room on vam descobrir molt detalls que no coneixíem aleshores. Ens va atendre la gerent de comptes d’Europa, la Charlotte Volcke. La reunió va allargar-se fins l’hora de dinar i vam poder compartir un àpat amb la jove i dinàmica plantilla.

Ens van explicar com l’emprenedor de l’empresa va descobrir que la capacitat del Thermolon, que té també altres utilitats, es podria aprofitar a la cuina com a substitut del teflón. Aquest és l’origen de l’empresa. Actualment dediquen molt d’esforç a investigar per fer el producte més eficient, durable i sostenible.

rené visita GreenPan i AnotechTot el desenvolupament és fa a la seu de Bèlgica i la filial Anotech, fàbrica a la Xina, el Thermolon. Dediquem una bona part de la conversa a les condicions favorables amb les que treballen els seus operaris. La qualitat també és una paraula que es repeteix al llarg de la conversa. Per garantir la qualitat, els test els fan altres empreses subcontractades.

Green Pan seria una de les marques amb Vita+Verde del grup The Cook Ware Company. La fabricació es a càrrec d’Anotech dins el mateix grup. Nosaltres sempre parlem de GreenPan però seria una petita empresa dins el grup The Cook Ware Company.

A continuació adjuntem un artícle molt interessant que ens van facilitar allà mateix.

 

Abrir Whatsapp
Whatsapp
¡Hola! ¿Podemos ayudarte?